Voor de media

De Goldschmeding Foundation vindt het belangrijk om vertegenwoordigers van de media op een goede manier te informeren over haar doelstellingen, projecten en activiteiten. Op de ‘Media’ sectie van onze website treft u achtergrondinformatie aan over de Foundation, evenals teksten en beeldmateriaal, bijvoorbeeld naar aanleiding van events of ontwikkelingen binnen de projecten.

Specifieke vragen of verzoeken van journalisten met betrekking tot de Goldschmeding Foundation kunt u mailen naar info@goldschmedingfoundation.nl. Wij zullen dan op korte termijn contact met u opnemen en gewenste informatie sturen.

Journalisten kunnen vragen mailen aan: info@goldschmedingfoundation.org
Ook is er een telefoonnummer: +31 (0)85 0471455

Alle foto’s op deze website zijn gemaakt op de Clipper Stad Amsterdam. Frits Goldschmeding heeft samen met de gemeente Amsterdam dit schip laten bouwen.
Jonge werklozen en schoolverlaters werken mee onder begeleiding van ervaren vakmensen en doen zo kennis op die hen later op de arbeidsmarkt een goede start biedt. Als inspiratiebron dient het koopvaardijschip De Amsterdam uit 1854. De Stad Amsterdam is vakkundig gemaakt aan de hand van oude bouwtekeningen van 19eeeuwse klippers, maar beschikt aan boord ook over de meest geavanceerde technische apparatuur.
Voor meer informatie zie de website van Clipper Stad Amsterdam

Media bestanden

foto enkel voor digitaal gebruik

Portret Frits Goldschmeding

foto enkel voor digitaal gebruik

Download
foto enkel voor digitaal gebruik

Portret Frits Goldschmeding

foto enkel voor digitaal gebruik

Download

In het nieuws

Evaluatie van de EICIE-kwartaalindicator voor het Nederlandse bbp

Philip Hans Franses – ESB Groei & Conjunctuur De eerste...

Het businessplan van God

Monic Slingerland – Trouw Het contact tussen theologen en economen...

De Markt is een Moreel Succes

Govert Buijs –  Volzin (Magazine voor Religie & Samenleving) De...