Goldschmeding Foundation zoekt Programmamanager / Kwartiermaker ‘Circulaire Economie’

De Goldschmeding Foundation voor Mens, Werk en Economie zoekt een Programmamanager/Kwartiermaker ‘Circulaire Economie’. Bijna twee jaar na de start heeft de Goldschmeding Foundation een diverse portefeuille met interessante en veelbelovende projecten opgebouwd. De komende jaren breiden we deze portefeuille uit waardoor behoefte is ontstaan aan versterking door middel van een Programmamanager/Kwartiermaker.

Bij het thema ’Circulaire Economie’ verbinden wij onze werkterreinen Mens, Werk en Economie met het streven naar economische groei binnen de ecologische grenzen van onze planeet. De gezochte Programmanager/Kwartiermaker zal een sleutelrol vervullen bij het verder versterken van de bestaande projectenportefeuille op basis van het gedachtengoed van de Goldschmeding Foundation.

In eerste instantie richt de focus van je werkzaamheden zich op het beheren van een deel van onze projectenportefeuille, het helpen ontwikkelen van projectvoorstellen, het versterken van de samenwerking met onze partners en het helpen realiseren van resultaten. Afhankelijk van de wijze waarop de foundation zich verder ontwikkelt kun je daarbij een inbreng krijgen bij het identificeren van nieuwe partners en projecten.

De vacaturetekst vind je in de link hieronder.