Goldschmeding Foundation zoekt communicatiemanager

De Goldschmeding Foundation voor Mens, Werk en Economie is in 2016 van start gegaan en heeft al een diverse portefeuille opgebouwd met interessante en veelbelovende projecten. Wij hebben ambitieuze plannen en zoeken een ervaren en allround communicatiemanager die een verbindende...

De Goldschmeding Foundation voor Mens, Werk en Economie is in 2016 van start gegaan en heeft al een diverse portefeuille opgebouwd met interessante en veelbelovende projecten. Wij hebben ambitieuze plannen en zoeken een ervaren en allround communicatiemanager die een verbindende sleutelrol gaat vervullen in het op te bouwen kernteam. Je laveert in deze groeifase voortdurend tussen strategische, tactische en operationele vraagstukken. We zoeken daarom iemand die op collegiale en flexibele wijze de lijnen kan uitzetten, verantwoordelijkheid neemt en ook zelf de handen uit de mouwen steekt.

Je neemt het voortouw bij het vormgeven van de corporate communicatie van onze foundation. Je doel is om een effectief communicatieprogramma te ontwikkelen dat ons gedachtegoed op de juiste wijze uitdraagt, als vliegwiel fungeert voor de door ons ondersteunde initiatieven en zorgt voor verbinding met onze stakeholders.

De vacature is gesloten.