ERGO Xtra Dag I

Meer informatie
Locatie
Forumzaal, Erasmus Expo- en Congrescentrum Rotterdam

ERGO Xtra is een inspirerende dag met lezingen en dialoog waarin de verbinding wordt gelegd tussen economie, bestuur en organisatie enerzijds, en levensbeschouwing, filosofie en geluk anderzijds. Tijdens ERGO Xtra wordt vanuit verschillende perspectieven gekeken naar de onderwerpen vertrouwen en leiderschap, de circulaire economie en duurzame winst, en de morele aspecten van marktwerking.

Onder andere Martijn Burger en Patrick Nullens van het Goldschmeding Foundation project ‘Hoop als Drijfveer’ spreken over vooruitziend leiderschap en het implementeren van hoop. Joost Hengstmengel van het programma ‘Ad Fontes’ spreekt over deugdelijke economie. Helen Toxopeus, supervisor bij de Goldschmeding Foundation, spreekt over financiering van circulaire businessmodellen. En Luigino Bruni geeft een lezing over deugden, relaties en vertrouwen in relatie tot de markt.

ERGO Xtra Dag I vindt plaats op 4 oktober 2017 en wordt georganiseerd door ERGO Netwerk. ERGO Xtra staat open voor studenten, ondernemers, managers, bestuurders, beleidsmakers en wetenschappers met een interesse in het onderwerp. Iedereen is welkom en deelname is gratis. U kunt zich hier aanmelden.