ERGO V

Meer informatie
Locatie
Clipper Amsterdam

ERGO (Economie, Religie, Governance & Organisatie) is de jaarlijkse terugkerende conferentie op de Clipper Amsterdam en is mede mogelijk gemaakt door de Goldschmeding Foundation. Tijdens ERGO worden verbindingen gelegd tussen economie, bestuur en organisatie enerzijds en religie, filosofie en geluk anderzijds. ERGO maakt onderlinge ontmoeting mogelijk tussen wetenschappers vanuit verschillende disciplines. Daarnaast is er aandacht voor de beroepspraktijk, waarin het wetenschappelijk denken in werkelijk handelen wordt omgezet.

In 2017 wordt ERGO voor de vijfde keer georganiseerd met als onderwerp ‘Organiseren, vertrouwen en leiderschap’. Er is ruimte voor praktijkverhalen, interviews, reflectie en persoonlijke ontmoeting. Lezingen gaan onder andere over vertrouwen in de financiële sector, vertrouwen in de wetenschap en vertrouwen in de kerk. Dagvoorzitters zijn Yvonne Zonderop, Govert Buijs en Jan Peter Balkenende.

ERGO V vindt plaats op 2 en 3 oktober op de Clipper Amsterdam. Deelname aan de conferentie is uitsluitend op uitnodiging.